tpl.if.ua
Sahifalar

Форум
MP3
Ислом
Фотоалбом
Шоу бизнес
Севги
Дунё хабарлари
Кизикарли хабарлар
Спорт янгиликлари
Кино олами
Жахон юлдузлари
Машхурлар хаёти
Пазандачилик
Авто олам
Табриклар
Фанатлар
Танишамиз
СмС Шерлар
Компютерингиз учун
Телефонингиз учун
Online тв ва fm pадио
Технологиялар
Web мастер
Сайт жуфтликлари
Смс юбориш
Сайт Конун - Коидалари
Шоир ва Шоираларимиз


Mini chat

 


Ob havo
??????.??????
??????.??????

Ovoz Bering!

Ким биз билан ?
Барча жавоблар: 192


So'ngi Foydalanuvchilar

Aldipova

16.01.2017


Asmucova

15.01.2017


Abjetova

14.01.2017


RichardHIX

01.11.2016


Joshuaer

18.03.2016


Hisoblagich


-----------------------

Барча Онлайн : 1
Мехмонлар : 1
Фойдаланувчилар : 0


-----------------------

[ Bugun saytga kirgan foydalanuvchilar ]
-----------------------








??????? » 2010 » Январь » 2 » Buxorocha palov!


 
 

Buxorocha palov

Masalliqlar:
-500 gr go'sht
-1 kg sabzi
-1 dona katta piyoz
-400 gr yog'
-1 kg guruch
-ziravorlar
-suv
-xohishga qarab 2-3 bosh sarimsoq
-xohishga qarab 3-4 dona tuxum
Tayyorlash:
-Go'shtni o'rtacha kattalikda kubik qilib, archilgan sabzini somoncha qilib, piyozni parrak qilib to'g'rab olamiz.

-Buxorocha palovimiz boshqa palovlardan farq qilib,avval go`shtni yaxshilab qovuramiz. Keyin piyoz solamiz va bir hovuch sabzi solib qovuramiz.
-Piyoz kuyib qolmasligi uchun yaxshilab qovurganimizdan so`ng, qolgan sabzilarimizni solib yoyib chiqamiz. 1 piyola suv solib 30 minutcha past olovda dimlab qo`yamiz. Bunda sarimsoq piyoz solmoqchi bo`lsangiz sabzining oralariga joylashtirasiz

-Sabzimiz yumshagandan so`ng ustidan ziravorlarni sepib chiqamiz.va yaxshilab yuvilgan guruchimizni solib bir tekisda yoyib chiqamiz. Ustidan barmog`imizning birinchi bo`g`imigacha keladigan suv solib, tuz ham solib, qopqoqni yopamiz. Barmog`imizni guruch ustiga qo`yib suvni o`lchaymiz.olovni balandlatib, suvimiz hammasi qaynab tugaguncha qozonni kovlamaymiz. suv qaynab tugagandan keyin kapkir bilan faqat guruchimizni ag`daramiz va 10 minutcha qo`yamiz ,yana olib bir marta takrorlaymiz,keyin guruchni hammasini qozonimiz o`rtasiga to`g`day qilib qo`yamiz. 15 minut dimlaymiz,bo`ldi taomimiz tayyor.

15 minut dimlaymiz. Taomimiz tayyor. Suzishda guruch bilan sabzi aralashtirilmaydi. Avval guruch, keyin ustidan sabzi, keyin go`shtlarini suzamiz. Buxoroning palovi mana shunisi bilan farq qiladi,yani guruch bilan sabzi aralashtirilmaydi.



 
 
O'qiganlar: 978 | Qo'shdi: Мехмон | Sana: 23.04.2024
 


????????? ??????????? ????? ?????? ?????????????????? ????????????.
[ ??????????? | ???? ]

Saytga kirish
Salom: Мехмон




Sherlar

Faol izohchilar

Mohigul77

Izohlar: 2292


uzbstar

Izohlar: 1110


AnDiJoNLiK_BeZoRi

Izohlar: 700


Yagona-Birdona

Izohlar: 680


_Yagona_

Izohlar: 545


Sms yuborish






Reklama
Sizning shahsiy:
Portalingiz,
OFFICE
MAGAZIN
MAHSULOT
BIZNES
ISH REJASI
Unda ushbu joy siz uchun !!!
Sifatli va arzon narhlarda REKLAMA o'rnating!
Malumot uchun:
E-Mail: Infomehmon@mail.ru
TeL.: +998 93 256-37-00


Portal ma'muriyati
PortaL Administratori:
Egamberdi Botirov
?????@mail.ru - Infomehmon@maiL.ru
TeL.: +998 93 256-37-00






Barcha huquqlar himoyalangan © 2010